Skip to content

Kenanganku~

June 20, 2009

pas abes je kuliah kimia jumaat tu, aku cpt2 kuar dri dewan utk balek… yela… xpenah balek lg sjk 2bln lps… kalo trlps bas nti abes r aku… aku bru nak nek tgga jek mber dh siap bwk trn beg dier skali dri tgkt 2… aku pn mmprcptkn lg r lngkhku ke dorm utk amek beg sumer utk balek… nmpk aku cptkn lngkh jek mber aku pn lari utk kjr aku… so aku pn lari r… saje bwt kecoh cket…wawawa… dh amek sume beg aku ngan mmber aku cpt2 gi nek bas ke bp yg tlh disdiakn oleh pihak kolej (kot) utk balek… yela… kalo xcpt nti dh pnoh kne tggu bas lg stu plak… n alhamdulillah aku brjaye dptkn tmpt ddk kt bas tu… mber aku plak trpkse brdiri sbb tmpt ddk tu yg plg last skali… sian plak tgk dier… aku lbh lmbt dri dier kuar tp dpt tmpt ddk…huhu…

kire2 kol 8.10 p.m., aku smpai umah… rindunye kt umah… cam dh kt tmpt laen dh aku rase…huhu… pas isyak jek aku nmpk ssuatu yg bes kt laptop abg aku iaitu mesin scanner + printer yg dh lame aku idam2kn~ pas blaja cmne nk scan sume aku test r mskkn gmbr2 klas aku yg dlu dri tadika smpai skola mngh… n dis is da result~

n for da last scan sape terer cbe gitau aku bnde ni:

nani kore?

nani kore?

Advertisements
3 Comments leave one →
  1. June 27, 2009 5:25 PM

    siyes gile xde keje.
    kau g scan gmbr electron uh wat pe weh?
    gile kimia sudah arep.

  2. kyna permalink
    July 28, 2009 2:27 PM

    huk3…
    ko mngingtkan aku pde tutorial kmia aku yg xsipa lg….
    huk3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: